Fotonaponski moduli UPSOLAR


Srce svake solarne elektrane su fotonaponski moduli koji predstavljaju generator solarne elektrane. Naravno, obavezan deo svake solarne elektrane su i inverteri, konstrukcija za pričvršćivanje, zaštita i priključno merno mesto.


Upsolar je međunarodno preduzeće, koje istražuje i razvija vrhunske fotovoltaične module. Suočava se sa izazovima tržišta, fokusira se na vrhunsku izradu i sa neprestanim proveravanjem kvaliteta ostvaruje najveću moguću vrednost za svoje naručioce. Upsolar u svom razvojnom centru još od 2008. godine razvija, poboljšava i testira svoje module.

Iskusna i stručna ekipa garantuje najviši kvalitet i visoku iskoristljivost modula. Nadzor je obezbeđen na svim nivoima proizvodnog procesa, a usmerenost ka kvalitetu Upsolar svrstava u sam vrh proizvođača PV modula, koji garantuju sigurnu investiciju u solarnu elektranu. Upsolar ima zaključena osiguranja kod osiguravajućih kuća i na taj način potvrđuje kredibilitet svojih proizvoda.

Proizvodni kapaciteti se od 2006. godine do danas godišnje povećavaju prosečno za 160%. Ukupno je do 2011. godine bilo instaliranih 400 MWP modula.


Upsolar u svom proizvodnom asortimanu nudi mono- kao i polikristalne fotonaponske module različitih nominalnih snaga.

Svi moduli imaju zbog vrhunske proizvodne opreme, optimalnog postupka izrade i iskustva zaposlenih 25-godišnju garanciju na iskoristljivost.

Ovde pogledajte:
pdfPrezentacija preduzeća Upsolar (.pdf 1.3MB)

Plan-net solar d.o.o.

SRBIJA
  Lješka 45
  11030 Beograd
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.rs
   
SLOVENIJA
  Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net.si
 
 
 

9.2.2016
Besplatno vam izradimo elektro projekat za solarno elektrano
Prilikom naručivanja solarne elektrane ključ u ruke, besplatno vam izradimo elektro projekat za so ... više...
 
 

20.8.2014
13 solarnih elektrana Plan-net Solar u opštini Bogatić
U opštini Bogatić smo izgradili 13 solarnih elektrana za investitora MI SOLARFACTORY ukupne snage ... više...

Prijava na Plan-net solar e-vesti

Saglasan sam, da mi preduzeće Plan-net solar šalje e-mail obaveštenja i podatke obrađuje u skladu sa Pravnim obaveštenjem.
Sva prava zadržana. © 2012 Plan-net Solar d.o.o.
sončna elektrarna  
fotovoltaika
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Zavračam