O preduzeću


Plan-net solar d.o.o. je vodeće preduzeće za izgradnju vrhunskih solarnih elektrana u Sloveniji. U 2012. godini smo otvorili naše preduzeče u Srbiji i u Hrvatskoj.  Saradnja sa inovativnim i pouzdanim poslovnim partnerima omogućava kontinuiran rast razvoja i poslovne izvrsnosti. Solarne elektrane Plan-net solar koriste visokokvalitetne module Upsolar, najsavremenije konstrukcije Schletter i Mecosun i vodeće invertere SMA i Aros.

Visok kvalitet garantujemo standardima ISO 9001:2008, članstvom u PV Cycle – kao jedini u Sloveniji, članstvom u ZSFI, sopstvenom teškom mehanizacijom i iskustvima.

Vrhunski sastavni delovi solarnih elektrana, odgovoran i visoko kvalifikovan stručni kadar rezultiraju solarnim elektranama sa najvišom profitbilnošću. Između ostalih poverenje su nam ukazali i Omahen Transport, Krka, Lutrija Slovenije, Sintal, BTC, Mercator, a više o tome možete da pogledate na našoj internet stranici u delu Reference. Preduzeće Plan-net u svojoj delatnosti ,,Električna vozila’’ nudi prodaju električnih skutera i automobila, a u delatnosti Plan-net ,,Stanice za punjenje’’ prodaju stanica za punjenje. Grupu Plan-net se odlikuje sveobuhvatnim, visokokvalitetnim i brzim obavljanjem usluga i uključenost u ostvarivanje globalne promene odnosa prema prirodi.

Osim izgradnje solarnih elektrana nudomo Vam i:

  • Projektovanje i izvođenje elektroinstalacija - PLAN-NET
  • UPS uređaje - PLAN-NET
  • Električna vozila - PLAN-NETEV
  • Stanice za punjenje - PLAN-NETPP
  • Klimatizaciju - PLAN-NET

Naše prednosti su dugogodišnja iskustva na području izgradnje solarnih elektrana, elektroinstalacija, UPS-ova i električnih vozila. Nudimo Vam kompletno rešenje – od izračunavanja, preko projektovanja i finansiranja, do konačnog izvođenja i kasnijeg održavanja.
Zajedno sa pouzdanim dobavljačima garantujemo Vam vrhunska tehnološka rešenja, koja zadovoljavaju svaku želju i ideju. Zaključivanje dugoročnih partnerstava sa dobavljačima omogućilo nam je da kvalitet podignemo na viši nivo. Naše solarne elektrane garantuju najvišu iskoristljivost, najviši profit i kao posledica zadovoljne investitore. Verujemo da zajedno možemo da popravimo svet i zato smo na krovu naše zgrade postavili dve solarne elektrane, a trenutno gradimo treću elektranu, koja će godišnje smanjiti emisiju CO2 čak za 170 tona.

Ubuduće želimo da ostanemo vodeće preduzeće za postavljanje i održavanje solarnih elektrana, kao i da se širimo na strana tržišta. Viziju ćemo ostvariti sa odličnom ekipom zaposlenih i pouzdanim strateškim partnerima.

Plan-net solar d.o.o.

SRBIJA
  Lješka 45
  11030 Beograd
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.rs
   
SLOVENIJA
  Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net.si
 
 
 

9.2.2016
Besplatno vam izradimo elektro projekat za solarno elektrano
Prilikom naručivanja solarne elektrane ključ u ruke, besplatno vam izradimo elektro projekat za so ... više...
 
 

20.8.2014
13 solarnih elektrana Plan-net Solar u opštini Bogatić
U opštini Bogatić smo izgradili 13 solarnih elektrana za investitora MI SOLARFACTORY ukupne snage ... više...

Prijava na Plan-net solar e-vesti

Saglasan sam, da mi preduzeće Plan-net solar šalje e-mail obaveštenja i podatke obrađuje u skladu sa Pravnim obaveštenjem.
Sva prava zadržana. © 2012 Plan-net Solar d.o.o.
sončna elektrarna  
fotovoltaika
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Zavračam