Čuvanje ličnih podataka


Preduzeće Plan-Net d.o.o. se obavezuje, da podatke, koje ćete posredovati putem internet stranice sr.plan-net-solar.v-izdelavi.si ili na bilo koji drugi način, neće prodavati, posuđivati ili na bilo koji drugi način posredovati trećim licima.

Svi podaci će se tretirati kao poverljivi i koristiće se isključivo za internu evidenciju i za namene, zbog čega su posredovani. Vaši podaci će se brižljivo čuvati od gubljenja, zloupotrebe, neovlašćenog pristupa, otkrivanja, izmena ili uništenja.

Prilikom posete stranici neki podaci (IP adresa, datum, vreme, adresa stranice sa koje pristupate) se snimaju na server. Ti podaci su anonimni i koriste se samo za statističku obradu.

Internet stranice koriste ,,kolačiće". To su male datoteke koje se prilikom posete stranici snimaju na vaš disk. ,,Kolačići’’ mogu da vam olakšaju buduće posete stranici. Podešavanjem u Vašem internet pretraživaču možete da odredite da li prihvatate ili odbacujete ,,kolačiće’’.

Ako ne prihvatite ,,kolačiće", neke internet stranice se možda neće prikazati pravilno ili vam neće biti omogućen pristup svim informacijama odnosno funkcijama internet stranice.Izuzimanje odgovornosti


Internet stranica sr.plan-net-solar.v-izdelavi.si je postavljena i održavana sa najvećom mogućom merom bezbednosti. Uprkos tome preduzeće Plan-Net d.o.o. ne može da garantuje za ažurnost, tačnost ili ispravnost svih informacija na stranicama. Sve informacije na internet stranicama mogu da se menjaju bez prethodnog obaveštenja.

Preduzeće isto tako ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu, koja bi neposredno ili posredno nastala zbog korišćenja nepravilnog rada i/ili nedostupnosti ovih internet stranica.

U slučaju pozivanja ili povezivanja ovih internet stranica sa drugim stranicama, koje su u vlasništvu ili pod upravljanjem trećih lica, preduzeće Plan-Net d.o.o. ne preuzima odgovornost za sadržaj ili ispravnost delovanja tih internet stranica.


Autorska prava


© Copyright 2011 Plan-Net d.o.o. Svi tekstovi, slike, grafike, animacije i druga dokumenta koja sadrže internet stranice sr.plan-net-solar.v-izdelavi.si, su u zakonsko definisanom okviru predmet autorske zaštite ili druge oblike zaštite intelektualne svojine.

Sadržaj internet stranice nije dozvoljeno kopirati, distribuirati, menjati ili na bilo koji drugi način reprodukovati, osim u slučaju pisane saglasnosti preduzeća Plan-Net d.o.o., koje aktivno uvažava svoja prava na intelektualnu svojinu u najvećoj mogućoj meri koju dozvoljava zakon.

Plan-net solar d.o.o.

SRBIJA
  Lješka 45
  11030 Beograd
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.rs
   
SLOVENIJA
  Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net.si
 
 
 

9.2.2016
Besplatno vam izradimo elektro projekat za solarno elektrano
Prilikom naručivanja solarne elektrane ključ u ruke, besplatno vam izradimo elektro projekat za so ... više...
 
 

20.8.2014
13 solarnih elektrana Plan-net Solar u opštini Bogatić
U opštini Bogatić smo izgradili 13 solarnih elektrana za investitora MI SOLARFACTORY ukupne snage ... više...

Prijava na Plan-net solar e-vesti

Saglasan sam, da mi preduzeće Plan-net solar šalje e-mail obaveštenja i podatke obrađuje u skladu sa Pravnim obaveštenjem.
Sva prava zadržana. © 2012 Plan-net Solar d.o.o.
sončna elektrarna  
fotovoltaika
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Zavračam