TigoEnergy

Za potpuni nadzor rada pojedinačnih modula  sistem omogućava i optimizaciju i monitoring PV generatora, maksimizira isporučenu snagu pojedinačnog modula i omogućava prikazivanje rada pojedinačnog modula u realnom vremenu na grafičkom interfejsu i isključivanje  sa DC ožičavanja na samim modulima. Pomoću optimizacije rada, sistem može da poveća iskoristljivost do 20% na godišnjem nivou.

U oblasti nadzora solarnih elektrana, ovlašćeni smo zastupnici preduzeća  Tigo Energy za Sloveniju. Tigo Energy sa sedištem u Silikonskoj dolini - Kalifornija, svojim vrhunskim istraživanjima i razvojem tehnologije nudi potpun nadzor nad solarnim elektranama sa visokokvalitetnim sistemom za optimizaciju solarne elektrane i zaštitu od požara. Zadovoljstvo klijenata i uspešnost preduzeća Tigo Energy omogućava proširivanje rada preduzeća, sa kancelarijama za podršku i prodaju u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Izraelu, Koreji, SAD, Japanu i Kini. Više o preduzeću možete da pročitate na linku Tigo Energy.

Na solarnoj elektrani Plan-net II postavili smo sistem za optimizaciju solarne elektrane i zaštitu od požara Tigo Energy. U gornjoj galeriji slika prikazani su optimizatori modula i primer nadzornog sistema.
Želite več informacij ali ponudbo?

Plan-net solar d.o.o.

SRBIJA
  Lješka 45
  11030 Beograd
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.rs
   
SLOVENIJA
  Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net.si
 
 
 

9.2.2016
Besplatno vam izradimo elektro projekat za solarno elektrano
Prilikom naručivanja solarne elektrane ključ u ruke, besplatno vam izradimo elektro projekat za so ... više...
 
 

20.8.2014
13 solarnih elektrana Plan-net Solar u opštini Bogatić
U opštini Bogatić smo izgradili 13 solarnih elektrana za investitora MI SOLARFACTORY ukupne snage ... više...

Prijava na Plan-net solar e-vesti

Saglasan sam, da mi preduzeće Plan-net solar šalje e-mail obaveštenja i podatke obrađuje u skladu sa Pravnim obaveštenjem.
Sva prava zadržana. © 2012 Plan-net Solar d.o.o.
sončna elektrarna  
fotovoltaika
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Zavračam